Erdoğan’ın Ankara Mitinginde "İsrail'le Ticareti Kes" Protestosu

Pa, 24/03/2024 - 09:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde bugün "Büyük Ankara Mitingi"ne katıldı. Başkent Millet Bahçesi'ndeki mitinge Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti genel başkan yardımcıları, MHP genel başkan yardımcıları, AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan ve AK Parti Ankara milletvekilleri de katıldı.

Welayet News  - İsrail'in Gazze'de on binlerce sivili katletmesi ve saldırıların devam ediyor olmasına rağmen Türkiye'den saldırıların başladığı günden bugüne kadar kesilmeden devam eden ticareti ise büyük tepkilere neden oluyor. Daha önce farklı şehirlerde "İsrail'le ticaret Filistin'e ihanet" pankartları açılmış ve eylemi gerçekleştirenler gözaltına alınmıştı.

Dün de Ankara'daki mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuştuğu sırada "İsrail'le ticareti kes" yazan bir pankart açıldı ve "İsrail'le ticaret Filistin'e ihanet" sloganları atıldı. Bu gruba ise hemen müdahale edildi, pankart indirildi ve gruptakiler alandan uzaklaştırıldı.

O esnada ise mitinge katılan bir kadının protestoculara "İşe yaramazlar defolun" dediği duyuldu. Kadının elindeki Türk bayrağının sopasıyla eylemcilere vurmaya çalıştığı da kameralara yansıdı.



Yeni yorum ekle