Siyonist Rejim'den Şam'daki Nuceba Hareketi Ofisine saldırı

Per, 09/05/2024 - 09:09

Haber kaynakları, İsrail rejiminin Şam'ın güneyinde Nuceba İslami Direniş Hareketi'nin medya ve kültür bürosuna hava saldırısı düzenlediğini bildirdi.

Welayet News  - Suriye haber kaynakları bu sabah Şam'ın güneyinde semada şiddetli patlamaların duyulduğunu bildirdi. Bunun ardından Nuceba Hareketi'nin enformasyon ofisi Siyonist rejimin Şam'a hava saldırısı düzenlediğini duyurmuştu. Bu saldırıda İslami Direniş Hareketi'nin kültür ve medya ofisi Şam'ın Zeynebiye bölgesinde hedef alındı.

Nuceba Hareketi'nin bilgilendirme kanallarına göre, bu saldırı yalnızca maddi hasara yol açtı ve herhangi bir can kaybına yol açmadı.

Bu saldırı, 28 Nisan'da bazı Gazzelilerin Irak'taki İslami direnişe ve Nuceba hareketi Genel Sekreterine, Siyonist rejime karşı mücadelede Filistin milletine tam destek verdikleri için bir videoyla teşekkür ettikleri bir durumda gerçekleştirildi.

Çarşamba akşamı Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Hanye, Irak El Fetih Koalisyonu Başkanı Hadi El Amiri ile yaptığı telefon görüşmesinde Irak direnişinin Siyonist karşıtı operasyonlarını övdü.



Yeni yorum ekle