İmam Hamanei Hac ve Ziyaret Kurumu yetkililerini kabul etti

Pt, 06/05/2024 - 13:21

İslam Devrimi Lideri İmam Hamanei bugün Hac ve Ziyaret Kurumu yetkililerini kabul etti.

Welayet News  - İslam Devrimi Lideri İmam Hamanei bugün Tahran'daki İmam Humeyni (r.a) Hüseyniyesi'nde Hac ve Ziyaret Kurumu yetkililerini kabul etti.

Devrim Lideri İmam Hamanei bu görüşmede Gazze’deki gelişmelere değinerek, “Bugün Gazze'de yaşananlar tarihe geçecek ve yol gösterecek çok büyük bir göstergedir” dedi.

Siyonist rejimin Müslümanların düşmanı ve ABD’nin de bu rejimin suç ortağı olduğunu belirten İmam Hamanei, “ABD’nin desteği olmasaydı Siyonist rejim böylesi vahşi davranışları sergileyecek güce ve cesarete sahip olur muydu? Cinayetin failine ve cinayetin destekçisine nazik davranmak mümkün değildir. Müslümanları öldürüp yerlerinden edenler de, onların destekçileri de zalimdir ve Kuran-ı Kerim’e göre onlarla dostluk kuran kişi de zalimdir.” ifadesini kullandı.

Devrim Lideri İmam Hamanei, İran’ın Filistin konusuna tutumunu açıklayarak, “İran İslam Cumhuriyeti başkalarını beklemedi ve beklemeyecektir, ancak İslam milletlerinden ve hükümetlerinden destek gelirse, Filistin milleti bu durumdan kurtulacaktır” ifadelerinde bulundu.



Yeni yorum ekle