ENSARULLAH'tan İsrail'e karşı operasyonların artırılması çağrısı

Sa, 23/04/2024 - 13:38

Yemen direniş hareketi Ensarullah, Gazze ve Filistin'e desteklerini yineleyerek Siyonist rejim ve destekçilerine karşı deniz operasyonlarının artırılması çağrısında bulundu.

Welayet News  - Ensarullah'ın siyasi bürosu, işgalcilerin Han Yunus'taki Nasır Hastanesi'nde gerçekleştirdiği son vahşi katliam da dâhil olmak üzere Siyonist rejimin Gazze'de yedi aydır devam eden soykırım suçlarını kınayan bir açıklama yayımladı.

Açıklamada, Gazze ve Batı Şeria halkına uygulanan soykırımın 'benzersiz bir düşmanlık ve Siyonist suçluluk düzeyini' yansıttığı vurgulandı.

Ayrıca açıklamada, Kızıldeniz, Arap Denizi ve Hint Okyanusu'nda Siyonist denizciliğe ve onunla bağlantılı tüm aktörlere karşı operasyonların artırılması çağrısı yapıldı.

Açıklamada, Amerika'nın büyük desteği ve Arapların utanç verici sessizliği ile uluslararası toplumun iktidarsızlığı olmasaydı, Siyonist işgalin Filistin halkına karşı işlediği suçları işlemeyeceği yinelendi.

Bunun yanı sıra açıklamada Ensarullah, dünyayı harekete geçmeye ve Siyonist vahşeti durdurmaya çağırarak Yemen'in Filistin halkına ve direnişine verdiği desteğin devam edeceğini vurguladı. (YDH)



Yeni yorum ekle