"Siyonist rejimi yaptığı bu cinayetten dolayı pişman edeceğiz"

Sa, 02/04/2024 - 14:18

İslam Devrimi Lideri İmam Seyyid Ali Hamanei, Siyonist Rejim'in İran'ın Şam'daki konsolosluk binasına yönelik saldırısına ilişkin bir yazılı açıklama yayınladı.

Welayet News  - İslam Devrimi Lideri İmam Seyyid Ali Hamanei, Siyonist Rejim'in İran'ın Şam'daki konsolosluk binasına yönelik saldırısına ilişkin bir yazılı açıklama yayınladı.

Devrim Lideri şu ifadeleri kullandı:

Bismillah ir-Rahman ir-Rahim

İslam aşığı Tümgeneral Muhammed Rıza Zahedi ve silah arkadaşı Muhammed Hadi Hac Rehimi ile birlikte, gaspçı ve nefret dolu Siyonist rejimin cinayeti sonucu şehit düştü. Allah’ın rahmeti bu aziz şehitlerin üzerine olsun. Zalim ve saldırgan rejimin liderlerine lanet olsun.

Şehitlerimiz uzun soluklu mücadelelerinin kabul nişanını Allah katında almıştır. Şimdi Evliya yanında Allah'ın nimetlerine konuşmaktadırlar.

Tümgeneral Rıza Zahedi yıllardır savaş meydanlarında şehit olmayı bekliyordu. Onlar hiçbir şey kaybetmediler ve (şehadetle)karşılığını aldılar ama onları kaybetmenin acısı İran milleti için, özellikle onları tanıyanlar için ağırdır.

Siyonist rejim kahramanlarımızın eliyle cezalandırılacaktır. Allah'ın izni ile onları yaptıkları bu tür cinayetlerden dolayı pişman edeceğiz.

Mehr



Yeni yorum ekle