Nobel Barış Ödülü Yine Bir İslam Düşmanına

Cu, 06/10/2023 - 19:30

2023 Nobel Barış ödülü İslam karşıtı faaliyetlerinden dolayı Nergis Muhammedi adlı İranlı bir kadına verildi. Aynı ödül daha önce de İslam ahkâmını reddeden Şirin İbadi adlı başka bir İranlı avukata verilmişti. Böylece Nobel ödülünün hangi amaca hizmet ettiği ispatlanmış oldu.

Welayet News  - Batılı güçlerin amaçlarına hizmet edenlere verilen Nobel Barış ödülü geçmişte Menahim Begin, Şimon Perez ve İzak Rabin gibi İsrail'in terörist elebaşlarına da verilmişti. Aynı ödül geçen yıl ise Ukrayna'nın  sözde Sivil Özgürlükler Merkezi adlı örgütün Başkanı Oleksandra Matviichuk,e verilmişti!

 

Batılılar açısından barış, moderniteye, Batı değerlerine hizmetten ibarettir. Çünkü Batılılar açısından başka kültür ve uygarlıkların değeri yoktur. Bu yönde faaliyet gösterenlerin ödüllendirilmesi görevi de Nobel, Oscar ve Cannes vb kültürel, sanat ve edebi kuruluşlara verilmiştir.

Batılı müstekbir güçler, çeşitli suçlardan dolayı hapis cezasına çarptırılan Nergis Muhammedi'ye böyle bir ödül vermekle gerçekte İran'da yeni karışıklıklar çıkarma amacını gütmekteler.

Aynı ödül geçen yıl ise Ukrayna'nın sözde Sivil Özgürlükler Merkezi adlı örgütün Başkanı Oleksandra Matviichuk’e verilmişti!



Yeni yorum ekle